Képzési megoldások az Ön márkakereskedése számára
Az autóipar gyorsan fejlődik. A digitális átalakulás és a fogyasztói preferenciák megváltoztatása megváltoztatta a vételi és értékesítési formákat. És bár az új technológiák ésszerűsítették a vásárlási folyamatot, a márkakereskedés sikerét továbbra is a hatékony képzés jelenti.
A Teljesítmény Fejlesztő Központ (TFK) részlegünk, célirányosan az Ön üzleti céljainak támogatására felkészült. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk a kereskedőkkel együttműködve testre szabott képzési és fejlesztési programokat állít össze, amelyek teljesítik a várt eredményeket.

Válasszon-Fejlődjön  a 20+ osztály 5 kategóriában

Egyik márkakereskedés sem azonos, és a megoldások soha nem lehetnek egyformák. Időt szánunk egész vállalkozásának, céljainak és lehetőségeinek megértésére. Aztán megtervezünk egy megközelítést a növekedés maximalizálása érdekében, és együttműködünk Önnel annak valós integrálásában.

Értékesítési tréning

Rendkívül interaktív értékesítési képzésünk a hatékony szerepjáték-forgatókönyvek révén hangsúlyozza a mai fogyasztók igényeit és elvárásait, és kiterjed az alapvető értékesítési stratégiákra, beleértve a szócikkeket, a kifogások kezelését és a kérdező technikákat.


F&B képzés

Arra összpontosítunk, hogy az F&B osztályon alkalmazott modellek és értékesítési módszerek különféle technológiákkal működjenek, miközben integráljuk azokat a technikákat, amelyek bizonyítottan növelik az F&B bevételeket. Adja meg csapatának azokat az eszközöket és készségeket, amelyek szükségesek az értékesítés és a szerviz részlegek nyereségének javításához, az ügyfelek hűségének fenntartása mellett.

Szervizvezetők képzése

A szerviz vezetéséhez a napi gyakorlati megközelítésen keresztül csapatok saját kezűleg megtanulják szakértőinktől, hogyan lehet növekedni, mérni és értelmesen javítani az elszámoltathatóságot és a kommunikációt a szerviz részlegben.

Vezetőképzés

Ha csapattagjai jó vezetői készségekkel rendelkeznek, nincs korlátja annak, hogy a kereskedés mit érhet el. Vezetőképzésünk olyan eszközöket nyújt a szakembereknek, amelyek növelik a termelékenységet, fejlesztik a változásokhoz való alkalmazkodóképességet, és arra ösztönzik a jövőbeli vezetőket, hogy másokat inspiráljanak és ösztönözzenek.

Megfelelőségi képzés

A megfelelő megfelelőségi képzéssel a márkakereskedés elkerülheti a bírságokat, a jogi kihívásokat és a jó hírnév károsodását. A következetesség biztosítása és a kockázat csökkentése érdekében megfelelőségi képzést kínálunk a különböző kereskedési helyeken.

Miért válasszon minket az Ön márkakereskedése?

A hónapról hónapra történő oktatás-fejlesztés elkötelezettséget igényel, és ezért  elkötelezett munkatársakból álló csapatunk készen áll. Ahogy az autóvásárlók igényei fejlődnek, a legjobb besorolású oktatási programjaink lehetővé teszik, hogy az üzlet növekedésére összpontosítson, miközben felkészítjük csapatát a jövőre nézve. Az online és a személyes ajánlatokkal soha nem volt ilyen egyszerű elkezdeni a kereskedői képzést.


Válaszolunk érdeklődéséreÁtlag 27.400Ft PAP(Per Autó Profit)növekedés

50 év feletti autó ipari tapasztalatok