Tapasztalja meg a Márka Akadémia  értékesítési és menedzsment autóipari képzését

A márkakereskedések változnak, ezért ezek elsajátításához új készségekre van szükség. A Márka Akadémiánál hiszünk abban, hogy a karrier minden szakaszában folyamatosan fejleszthetjük magunkat, ezért programjaink mindent lefednek, az új alkalmazottak alapjaitól kezdve a márkakereskedők veteránjainak továbbképzéséig. Ha  ugyanaz marad, lemarad!

A nyitott oktatási tanfolyamok listáját és időpontokat a hírekben találja meg!

Értékesítés nagy teljesítménnyel

Autóipari értékesítési képzés és tanfolyam

Legyen a márkakereskedésnek a legsikeresebb értékesítője. Tanulja meg, hogyan lehet gyorsítani az eladásokat, kiküszöbölni az időveszteségeket, kezelni a változó típusú ügyfeleket és ennek forgatókönyvét, hogy többet értékesítsen, mint azt valaha is gondolta volna. Vegye kézbe karrierjét és kezdje el maximálisan kihasználni MOST!

Értékesítsen többet és sikeresebben

Javítsa a szókincsét, beszélgetési technikáit, hogy felgyorsítsa ügyleteit és kezelje a sikeresen legnagyobb kihívást jelentő ügyfeleket is.

Kihasználható Potenciák

Fedezze fel a kiaknázatlan potenciákat, amely közvetlenül a lába előtt hever, és fejlessze ki a folyamatos sikerekhez szükséges mentális szívósságot.

A megállíthatatlan

Szokja meg a kényelmetlen helyzeteket. Fordítsa a tudását reflexé a valós világ alkalmazások és ismétlések gyakorlásával..

Érdeklődés

Értékesítést lezáró, ellenkezést kezelő és tárgyalás technikai tábor.

Az Elit tárgyalók és lezárók osztálya!

Fordítsa a tárgyalási szorongásait tárgyalási szórakozássá! Fejlessze ki és tovább az értékesítési ösztönét a tökéletes szavak és technikák megismerésével  a nagyobb, jobb, gyorsabb ügyletek végrehajtásához.


A haladó tanfolyam

Tapasztalt, autóipari értékesítőknek és menedzsereknek szól, akik készek a következő szintre lépni. Ez egy rendkívül interaktív workshop, amely több kitörést és szerepjáték-ülést tartalmaz, amelynél a nagy lehetőségek maximalizálása csak másodlagosan fontos. Amikor a résztvevők távoznak, lesz önbizalmuk, tudásuk és technikájuk arra, hogy több értékesítést zárjanak és nagyobb bevételt érjenek el, miközben világszínvonalú ügyfélélményt-ügyfél kezelési szintet nyújtanak. Kezelje sikeresen  a legkeményebb kifogásokat, zárjon le minden üzletet.


Magas teljesítményű vezetők

Autóipari értékesítés menedzsment képzés és  tanfolyam

Mindannyian jártunk már abban a képzési osztályban, ahol egy srác elöl állt és előhozakodott a 30 évvel ezelőtti statisztikákkal, elmondta, hogy sok mindent kellene csinálnunk, de ezek végül számunkra csak átadott információk voltak  amelyekből nagyon kevés volt használható vagy érdemleges. Ez a műhely más. Valós világban gyökerezik, releváns és a hogyan kell összpontosítani. A tanfolyam után a résztvevők egy használható technikai cselekvési tervel, rendszer és folyamat ismeretekkel távoznak, amelyek azonnal aktiválhatóak, hogy csapatát kiváló teljesítményűvé fejlessze és a kívánt eredményeket már most érje el.

Vezessen

Tanuljon meg bizalmat kelteni, a jövőképet átadni , cselekvést ösztönözni, és váljon pótolhatatlan vezetővé, akinek mindig is elképzelte magát.

Kezeljen

A kis napi cselekedetek nagy eredményekhez vezetnek. Kezelje bizalommal az embereket, a folyamatokat és az eljárásokat, és azokat az eredmények fogják követni.

Haladjon

A menedzsment könnyebbé válik, ahogy embereink jobbak lesznek. Hozzon létre versenyt, és az unalmas értékesítési találkozókat szórakoztató edzésekké alakítsa!